Svemogući McGregor: Otići ću u laku diviziju i neću je više terorizirati ako me članovi perolake zatraže oprost!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2015 23:01h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor će, u slučaju da pobijedi Josea Alda i postane prvakom, napustiti perolaku kategoriju ako ga članovi te divizije budu molili da im oprosti i da napusti tu kategoriju. Irac planira pokoriti više kategorija, a borio bi se i s Khabibom Nurmagomedovim kojeg smatra prijateljem.

Conor će se 11. srpnja na UFC-u 189 boriti s prvakom Joseom Aldom za pojas prvaka perolake kategorije.

"Članovi perolake divizije me moraju preklinjati za oprost.", rekao je "Notorious" u Los Angelesu u sklopu promocije UFC-a 189. "Ako me preklinju i ispričaju se, napustit ću diviziju. Neću ih više terorizirati. Mogu dobiti svoju diviziju natrag. Mogu se nastaviti boriti u uvodnim borbama, a ja ću otići u laku kategoriju."

"Bez problema ću pobijediti Alda, a zatim i Dos Anjosa.", samouvjeren je izazivač.

Iako je svjestan da nema granica njegovom uspjehu, također je i svjestan da mu UFC neće rado dozvoliti da se šeta po divizijama.

"Naravno, s pojasom kao ulogom, to će biti malo drukčije. Baš zbog pojasa. Ne dozvoljavaju ti da se slobodno krećeš po divizijama."

Ta činjenica ga nije odvratila od mogućeg penjanja u laku kategoriju. Kad je upitan o mogućem meču s prijateljem Khabibom Nurmagomedovim, Irac se nije ni sekunde premišljao.

"U ovoj igri ne postoje prijatelji.", otkrio je Conor. "Posao ne poznaje prijatelje. Ne idem za protivnicima, nego za pojasevima i novcem."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI