Sylvia: Ovo je sranje, nadao sam se povratku u UFC!

UFC 27.07.2012 08:48h Autor:

Tim Sylvia

 

 Tim Sylvia trebao je biti protivnik Danielu Cormieru u Strikeforceu, a nakon toga bi karijeru oboje nastavili u UFC-u. Taj plan ipak se nije realizirao, a Sylvia je zbog toga prilično razočaran.

Nekoliko medija ranije tijekom ovog tjedna objavilo je informaciju kako se u Zuffu vraća nekadašnji prvak UFC-a Tim Sylvia, a prvi povratnički meč trebao bi mu biti u Strikeforceu protiv Daniela Cormiera.

Nakon toga oboje bi najvjerojatnije karijeru nastavili u UFC-u, no iz nepoznatog razloga taj plan ipak nije realiziran te je na kraju Cormieru za protivnika namijenjen UFC-ov borac Frank Mir.

Sylviu je takav rasplet prilično pogodio i šokirao kada je nakon samo nekoliko sati saznao da se ne vraća u UFC. “Volio bih se boriti, još uvijek to želim i još uvijek to mogu. Vjerujem da sam i dalje među najboljih 20 na svijetu”, smatra Tim.

Svega nekoliko sati prošlo je između njegova saznanja da bi trebao potpisati sa Zuffom i propasti cijelog posla. “Bilo je jako dramatično. Poveselio sam se povratku i samo nekoliko sati kasnije sve je propalo. To je sranje, ali ako gledam na dulje staze, sve to me čini još jačim”, rekao je Sylvia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI