Tate i menadžer šokirani: Da nije izazivačica saznali na radiju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2015 09:10h Autor:

Tate i Eye

U petak su svi bili iznenađeni; Holly Holm jer je dobila priliku boriti se protiv Ronde Rousey, ali i Miesha Tate, koja je izborila izazivačku poziciju, a onda je saznala da je preskočena.

"Vrlo sam razočarana kako su se odvili svi ovi događaji oko toga da se ne borim protiv Ronde Rousey. Rečeno mi je da ukoliko pobjedim u posljednjoj borbi ću dobiti priliku za naslov. Već sam počela trening kamp za Rondu i ovo je šokantna objava jutros. Žao mi je ne samo zbog sebe same, nego i zbog svog tima, sponzora i fanova koji su vjerovali da sam ja sljedeća na redu."

Miesha Tate je dva puta već poražena od Ronde Rousey. No, u posljednja četiri dvoboja ne zna za poraz te je bila impresivna protiv Liz Carmouche, Rin Nakai, Sare McMann te posljednje Jessice Eye. Taj je meč najavljen kao "title eliminator". No, u UFC-u takve stvari u posljednje vrijeme nemaju previše značenja, kao niti UFC-ove rang ljestvice.

Razočaran i šokiran preskakanjem svoje klijentice jest i Josh Jones, menadžer Mieshe Tate. Niti on nije znao da će Tate biti preskočena sve do javne medijske objave.

"Šokiran sam, apsolutno šokiran. Saznao sam kao i vi. Vrlo sam razočaran ovom viješću", rekao je Jones koji je vijest čuo na emisiji "Good Morning America" gdje je gostovala Ronda Rousey.

"Želim čuti razloge koji su iza ovoga. Dosta je sramotno da nam prije nisu javili. Miesha još uvijek ne zna. Bit će šokirana", dodao je Jones zaključivši da je Miesha već započela trening kamp za meč protiv Ronde kao i da je već potpisala ugovore sa sponzorima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI