Tavares: Svakom borbom sve sam bolji

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2014 22:04h Autor:

Brad Tavares

Brad Tavares se u subotu sastaje s Timom Boetschom u borbi koja bi ga instantno trebala vratiti među ozbiljne kandidate za napad na vrh, nakon što je poražen od Yoela Romera, u posljednjoj borbi. Unatoč tome, Tavares je uvjeren da je svakom borbom sve bolji.

U subotu će se Brad Tavares (12-2, 7-2 u UFC-u) pokušati vratiti na pobjedničke staze, nakon poraza od Yoela Romera, koji mu je prekinuo niz od pet uzastopnih pobjeda. Sve pobjede, kao i taj poraz bile su odlukom, što daje zaključak da je Tavares izuzetno izdržljiv borac. No, tek mu je 26 i još je puno ispred njega, što je svjestan i on sam.

"Znam da zvuči kao klišej, no ja sam siguran kako sam svakom borbom sve bolji", rekao je. Pobjeda protiv Boetscha mogla bi ga vratiti tamo gdje je bio prije borbe s Yoelom Romerom, među ozbiljne kandidate za napad na vrh. Međutim, taj poraz još uvijek nije prebolio.

"Jako sam razočaran bio nakon borbe i još uvijek sam. Napravio sam toliko malih pogrešaka, koje su na kraju bila dovoljne za poraz. Ne možeš dobiti borbu protiv tako dobrog protivnika, ako neprestano griješiš u svojoj taktici", pokušao je objasniti taj poraz u kojem je bio potpuno nadhrvan.

Preko tri godine, Tavares nije dobio borbu prekidom i to je također jedna od stvari koje ga smetaju, posebno uzevši u obzir da je riječ o jednom atletičnom i vrlo snažnom momku. "Sam sebi sam prije stvarao taj pritisak, no ne smijem dopustiti da me mediji pojedu. Najvažnija je pobjeda, a ukoliko dođe prilika da završim protivnika, iskoristit ću je", objasnio je taktiku.

Na kraju, planovi mu se ne razlikuju previše od nekih drugih boraca. Objasnio ih je: "Jednog dana sebe vidim s pojasom oko pasa, sigurno ću biti svjetski prvak."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI