Te Huna odradio meč sa slomljenom rukom i nogom!

UFC 13.07.2012 06:54h Autor:

James Te Huna vs. Igor Pokrajac

 

 Novozelanđanin James Te Huna doživio je proteklog vikenda svoju 15. pobjedu u karijeri, no kasnije je tek otkriveno da se borio sa slomljenom rukom i nogom.

Na posljednjoj UFC-ovoj priredbi UFC on Fuel 4, koja je održana tijekom proteklog vikenda u San Joseu u Kaliforniji, najatraktivnijom borbom večeri proglašen je okršaj Jamesa Te Hune i Joeyja Beltrana.

Te Huna je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom, no tek je kasnije otkriveno da je prvi Novozelanđanin u UFC-u imao velikih problema tijekom meča. Naime, u prvoj rundi slomio je ruku i nogu!

To je uočio tek nakon što je završila prva runda kada su u kavez ušli njegovi treneri, no nije htio odustati. Te Huna je navodno i u svom prvom meču u UFC-u pobijedio sa slomljenom rukom, a tada mu je protivnik bio naš Igor Pokrajac.

“Mislim da se to dogodilo negdje sredinom prve runde. Osjetio sam to tijekom meča skoro svaki put kad bih išao udarati direktom ili kada bih se želio osloniti na slomljenu nogu”, rekao je Te Huna.

Tijekom svoje devetogodišnje MMA karijere ubilježio je 15 pobjeda (deset nokauta) i pet poraza, a u UFC-u zasad ima skor 4-1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI