Thompson uvjeren Lawlerovu obranu naslova: Želim se protiv njega boriti u New Yorku

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2016 11:45h Autor:

Stephen Thompson

Nakon odličnih pet rundi protiv Rorya MacDonalda, Stephen Thompson je uvjeren kako je napad na titulu prvaka njegov i nada se da će mu protivnik biti Robbie Lawler.

Bila je ovo taktički fenomenalna izvedba američkog udarača, koji je kroz svih pet rundi pametno i strpljivo radio i skupljao bodove protiv domaćeg borca i općenito jednog od najkompletnijih boraca na svijetu, Rorya MacDonalda. Na press konferenciji je prokomentirao tijek borbe:

“Očekivao sam da ću svojim kretanjem dolaziti do prilika da uputim udarce, no nisam dobio takvu priliku, pa sam morao promijeniti taktiku. Morao sam ga držati na distanci. Očekivao sam da će napadati moje noge, no nisam očekivao da će ići hvatati polugu. Nakon toga mi je bilo jasno da mu ne smijem dozvoliti da dođe previše blizu.”

Ovom pobjedu više ne bi trebalo biti upitno hoće li se boriti za pojas prvaka, a za to ima poseban plan, koji se nada da će se ostvariti. Isto tako je i prognozirao tko bi mu mogao biti protivnik u toj borbi.

“Mislio sam, nakon borbe protiv Hendricksa, da ću se boriti za pojas, no nisam dobio tu priliku. Prihvatio sam boriti se protiv Rorya, iako mi je prijatelj, pobijedio sam tu i sad mislim da mi UFC više nema izbora nego dati borbu za titulu. Čekat ću je, ona sad mora doći.”

“Radije bih se borio protiv Lawlera, a i mislim da će biti tako. Lawler je aktivan i redovno je bori, dok bi kod Woodleya moglo biti nedostatka vremena u kavezu. Isto tako, Woodley usporava kako borba prolazi, dok je Lawler opasniji u kasnijim rundama. Tako da vidim Lawlera kao pobjednika i volio bih da se za titulu borimo u New Yorku.”

U svakom slučaju, bilo što osim Thompsonovog napada na pojas bilo bi nepravedno prema ovom sjajnom borcu. A i New York stvarno izgleda kao jako dobra opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI