Tim Kennedy: Čudno je kao prvaka vidjeti borca kojeg sam apsolutno razbio

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2016 20:48h Autor:

Bisping vs. Kennedy

Tim Kennedy se već neko vrijeme ne bori, odnosno njegov povratak se čeka, no vrlo često nađe vremena komentirati aktualne događaje u UFC-u. Tako je prokomentirao činjenicu što je Michael Bisping trenutni UFC-ov prvak srednje kategorije.

Kennedy je zapravo odgovarao na pitanja fanova preko interneta, a naravno da je glavna tema bio borac kojeg je Kennedy izuzetno uvjerljivo savladao u travnju 2014. godine.

“Jako mi je čudno vidjeti Michaela Bispinga kao UFC prvaka u mojoj kategoriji. Svi se sjećate što sam mu napravio i kako sam ga razbijao 25 minuta, u borbi gdje on nije imao nikakve šanse. I pogledajte sada, on proziva mnoge borce, no ja mu nisam na mislima. Jer zna da bi mu se ponovno dogodilo isto. Ja sam spreman, treniram cijelo vrijeme i ne bih imao ništa protiv da ponovno dobijem priliku boriti se s njim.”

Tih pet rundi Bispingu sigurno nisu u najboljem sjećanju, odnosno vjerojatno se potrudio vrlo brzo iz zaboraviti. Kennedy je upitan zašto je borba uopće trajala 25 minuta.

“Ovog puta bih ga završio. Mogao sam i prošli put, naljutio sam cijeli moj kut koji me je kritizirao što ga ne završim, no ja sam jednostavno htio iskoristiti tih 25 minuta da ga bacim na leđa, mučim i tučem dok mu potpuno ne ubijem volju i dokažem da nema nikakve šanse protiv mene. Jednostavno, lik mi se nije sviđa tada, niti mi se sada sviđa i zato sam htio to napraviti.”

Nakon dugih medijskih ratova s UFC-om, prije svega oko ugovora s Reebokom, čini se kako je Kennedy ipak odlučio zakopati ratnu sjekiru te bi smo ga mogli gledati već prije kraja ove godine.

“Imam dogovorenu borbu, no UFC mi je zabranio da išta govorim dok oni ne odluče. Ja sam trenutno zauzet sve do sredine studenog, no onda se vraćam. Prvi čovjek kojem ću reći s kim se borim je Ariel Helwani, to je jedino što vam mogu sa sigurnošću potvrditi.”

Samo da Helwaniju ne javi prije nego UFC uistinu da zeleno svjetlo. No, s Kennedyem nikad ne možeš biti siguran što će napraviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI