Tim Means se zaposlio za vrijeme suspenzije

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2016 21:56h Autor:

Tim Means

UFC borac Tim Means prije nekoliko dana se dogovorio za suspenziju u trajanju od šest mjeseci. No, prije nego je znao koliko će morati izbivati iz oktogona, nije imao izbora nego zaposliti se u metalnoj industriji.

Means je otac dvije kćeri, kojima je zakonski skrbnik te je to jedan od razloga zašto se ovaj borac vrlo često bori. Ipak, pad na doping testu prije borbe koju je u veljači trebao odraditi protiv Donalda Cerronea, doveo je do toga da je mogao upasti u financijske probleme. Ipak, to nije htio dozvoliti.

“Nisam imao izbora, našao sam drugi posao. Jednostavno sam mentalno prestao biti borac te naučio raditi s metalom. Od nečega gdje sam bio kapetan svoga broda, završio sam na samom dnu. Nije bilo ugodno iskustvo, jer sam morao napustiti nešto u čemu sam dobar i što volim, da bih radio nešto što prije toga nikad nisam. Kad su mi ponudili ovako trajanje suspenzije, nisam dugo razmišljao, jer sam kroz glavu vrtio najgore scenarije. Imam dvije kćeri i nisam mogao sjediti i čekati dok se nešto ne odluči.”

Means je dodao kako se nada povratku u kolovozu, odnosno čim mu suspenzije istekne. Posljednje dvije godine, Means u prosjeku nastupa svaka tri mjeseca, a od povratka u UFC, slavio je u pet od sedam borbi u kojima je nastupio. Gubio je samo od Neila Magnya i Matta Browna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI