TJ Dillashaw i Dominick Cruz sučelili se ispred UFC-ovog trening centra (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2018 11:02h Autor:

Dillashaw i Cruz

Iako između njih postoji žestoki rivalitet, koji je rezultirao vrlo neizvjesnom borbom, TJ Dillashaw i Dominick Cruz našli su se na istom mjestu snimajući reklamu, koja je iskoristila upravo taj njihov rivalitet.

Malo je reći da se Cruz i Dillashaw ne vole, posebno kada se sjetimo svega što se događalo prije njihove borbe, održane početkom 2016. godine. Cruz je tada Dillashawu podijeljenom odlukom nakon pet rundi oduzeo pojas, a Dillashaw nije odmah dobio priliku vratiti ga te se revanš na kraju nije dogodio. Dillashaw ponovno ima pojas u svom vlasništvu, ali ga je oduzeo borcu koji ga je ranije oduzeo Cruzu, Codyu Garbrandtu.

Marketinški tim jednog proizvođača guma, koji je u bliskim sponzorskim odnosima s UFC-om, ipak je odlučio sučeliti njih dvojicu za potrebe svoje reklame, a pozitivno im je bilo to što njih dvojica ovdje vjerojatno nisu trebali glumiti. Stali su jedan nasuprot drugog pred kamerama te odradili ono što su tako dobro radili prije svoje spomenute borbe. A u pitanju je ovog puta bila svađa oko parking mjesta ispred UFC-ovog sjedišta u Las Vegasu.

Na kraju je svađa završila tako da pobijedio nije niti jedan, odnosno uletjela je jedna UFC-ova legenda i odradila posao na svoj način, dok su Cruz i Dillashaw ostali začuđeno gledati. Koja je to legenda i kako je sve zapravo izgledalo, najbolje da pogledate u videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI