Todd Duffee prozvao Franka Mira!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2015 21:29h Autor:

Todd Duffee

Američki UFC-ov teškaš Todd Duffee još uvijek je bez protivnika. To ga izuzetno frustrira te pokušava doći do borbe te je iz tog razloga odlučio zatražiti borbu protiv bivšeg prvaka, Franka Mira.

Todd Duffee se u prosincu vratio u UFC, nakon dvije godine odsutnosti zbog bolesti te je ekspresno savladao Anthonya Hamiltona. Od tad je prošlo već tri mjeseca, a Duffee još uvijek nema ime svog idućeg protivnika, iako se nakon prošle borbe nadao da bi već ovaj mjesec mogao ponovno nastupiti.

"Mislio sam kako ću se boriti protiv Mitrionea, no njemu su dali Rothwella, a lagano su protivnike dobili svi Top 15 borci, osim jednog, pa ću njega prozvati. To je Frank Mir, nemam ništa protiv njega, ali trebam takvog protivnika. Izuzetno ga poštujem, a ja trebam bolje rangirane protivnike od sebe da bih napredovao. Želio bih imati borbu protiv neke legende, a Mir je upravo taj", prozvao je na taj način Duffee bivšeg prvaka.

Nakon toga je objasnio zašto želi baš Mira. Smatra kako bi to trebala biti i želja publike:

"Nije li vam dosta gledati kako razbijam neke nepoznate likove, obične prolaznike u UFC-u. Nemam ništa protiv Mira, no on je slobodan i trebam takvu borbu, a trebaju je i fanovi. Dajte mi neki pravi izazov, neku borbu koja će trajati duže od minute i pol. Može li tako?"

Duffee je unutar profesionalnog skora 9-2, a u UFC-u je slavio dva puta u četiri borbe. Sve pobjede ostvario je nokautom, a samo se jedan od tih nije dogodio u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI