Tom Lawlor suspendiran na dvije godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.02.2017 01:00h Autor:

Tom Lawlor

Izuzetno popularni UFC borac, Tom Lawlor, saznao je težinu svoje kazne za pad na doping testu iz studenog prošle godine. Ona iznosi dvije godine suspenzije, što bi vrlo lako moglo znači i kraj njegove karijere.

Lawlor je svoju posljednju borbu odradio u ožujku prošle godine, kada je bolji od njega na UFC 196 bio Corey Anderson, a malo nakon toga je izjavio kako ne zna hoće li se više ikada boriti, prije svega zbog problema s motivacijom i zbog toga što mu se ne sviđa smjer u kojem je sport otišao. Ipak, on je i dalje bio član UFC-a te je kao takav bio podložan testiranjima, a na jedno od njih je pao u studenom prošle godine.

U pitanju je supstanca ostarine, koja se inače vrlo često može naći na ilegalnom tržištu u Americi. Zapravo je riječ o hormonskoj terapiji, što je podosta težak prekršaj te je Lawlor znao da bi ga mogla uslijediti teška kazna, što se na kraju i dogodilo. Ukoliko se odluči vratiti borbama, Lawlor to može tek u studenom 2018. godine, kad će već imati navršenih 35 godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI