Travisu Browneu ukinuta suspenziija, nema dokaza da je pretukao suprugu

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2015 09:12h Autor:

Travis Browne

Travisu Browneu je ukinuta suspenzija te se top UFC-ov teškaš može vratiti borbama. Zaključak je to priopćenja koje je elitna promocija poslala u petak, a tiće se interne istrage koju su proveli zbog optužbi da je "Hapa" zlostavljao svoju suprugu i koje su stigle upravo od nje.

UFC je proveo istragu koju su povjerili bivšem FBI agentu s više od 25 godina iskustva (kako su se pohvalili), no on nije našao ništa što bi inkriminiralo teškaša.

"Provedena od strane bivšeg FBI agenta s više od 25 godina iskustva, sedmotjedna istraga je uključivala i intervjue s nekoliko osoba koje su povezane s ovim slučajem, kao i samim akterima. Nije pronađeno dovoljno dokaza da bi se mogle poduprijeti optužbe o nasilju u obitelji koje su se stavljale na teret Travisu Browneu. Također, nije pronađeno dovoljno dokaza da bi se moglo reći kako je Travis Browne kršio UFC-ova pravila ponašanja za borce. Kao rezultat istrage je ukinuta suspenzija te će se borac vratiti natjecanju u narednim mjesecima", stoji u priopćenju.

Podsjećamo, Browneova supruga je na svom Instagramu objavila svoju fotografiju s masnicama, a upitana je li za to odgovoran UFC borac, odgovorila je potvrdno. Javnost je bila zgrožena te je UFC pokrenuo internu istragu. U međuvremenu je procurila informacija da je Browne u vezi s UFC prvakinjom Rondom Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI