Trener Zahabi otkrio idealne protivnike za povratak Georgesa St-Pierrea: Te borbe bile bi epske!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2017 11:02h Autor:

Firas Zahabi & Georges St-Pierre

Nakon godinu dana intenzivnih pregovora bivši velter prvak Georges St-Pierre konačno je postigao dogovor s UFC-om te bi se u narednim mjesecima trebao vratiti u oktogon u kojeg nije kročio još od UFC 167 priredbe 2013. kada je posljednji put obranio naslov u borbi s Johnyjem Hendricksom. GSP-ev glavni trener iz Trystar Gyma, Firas Zahabi, priželjkuje dva protivnika koje smatra idealnim za epski povratak kralja veltera.

“Moj idealni scenarij, ne znam je li to još uvijek opcija, ali svidjelo mi se kad se pričalo o Bispingu ili McGregoru”, rekao je Zahabi na MMA Houru. “Mislim da bi s tom dvojicom borbe bile epske. U jednom slučaju bi se malo spustio, u drugom bi se penjao. Ali to su zaista intrigantne borbe.”

Tyron Woodley i Stephen “Wonderboy” Thompson će 4. ožujka na UFC-u 209 revanširati za velter titulu, no GSP je već ranije govorio da u slučaju povratka pojas neće biti prioritet. Isto je sada potvrdio i Zahabi.

“Naravno, Tyron Woodley je velter prvak, ali on se bori s Wonderboyjem. ako Wonderboy pobijedi onda će imati trilogijski meč. I naravno, ne želimo se boriti s Wonderboyjem jer smo stari prijatelji. Stoga mislim da velter titula nije nešto o čemu Georges zaista razmišlja u trenutnoj situaciji, ali pojas u srednjoj je uvijek tu. I naravno, McGregor je mega-zvijezda, ako ih stavite u ‘main event’ svi će htjeti gledati tu borbu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI