Tybura i Luis Henrique dobili novi termin na UFC 209

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2017 22:21h Autor:

Luis Henrique vs. Tybura

Već ranije dogovorena pa otkazana borba Marcina Tybure i Luisa Henriquea dobila je novi termin, a on je na UFC 209 eventu, 4. ožujka.

Taj je event ranije ostao bez borbe Igora Pokrajca protiv Eda Hermana te je trebala zamjena na programu, a sada je pronađena. Biti će to ovaj teškaški duel koji je prvobitno bio dogovoren za UFC 208, ali je Henrique bio prisiljen otkazati, da bi na dan vaganja Tyburi otkazao i dogovoreni zamjenski protivnik.

Sada su njih dvojica dobili novu priliku testirati jedan drugoga i to na najjačem ovogodišnjem UFC eventu do sada. Tyburi će ovo biti treći nastup u UFC-u i to prvi nakon kolovoza prošle godine. Bivši M-1 teškaški prvak ostajao je bez nastupa na otkazanom filipinskom eventu, kao i gore spomenutom UFC 208. U svom posljednjem je nastupu bio bolji od Viktora Peste, dok je debitirao u Zagrebu, porazom od Tima Johnsona.

Luis Henrique Barbosa de Oliveira je u UFC-u debitirao porazom od Francisa Ngannoua, no u iduća dva nastupa upisuje pobjede prekidom, što mu je osiguralo mjesto na službenom poretku teške kategorije. Ovaj 23-godišnji Brazilac jednostavno imponira svojom građom, gdje je na 188 centimetara visine impresivno rasporedio čak 115 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI