Tybura o još jednoj propaloj borbi: “Želio sam zaplakati”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2017 17:01h Autor:

Marcin Tybura/Facebook

Marcin Tybura još jednom je ostao bez protivnika na večerašnjem UFC 208 u Brooklynu. Nakon što je Luiz Henrique Barbosa otpao zbog ozljede te je deset dana prije priredbe Tybura dobio novog protivnika, samo dan prije UFC 208 povukao se i Justin Willis jer nije spreman.  

Tybura se nije borio još od kolovoza kada je nokautirao Viktora Pestu. Samo deset dana prije zakazane borbe s Barbosom, Poljak je doznao da je njegov protivnik morao odustati zbog ozljede, a to je čuo nakon što je došao na potrebnu kilažu. Nije bio sretan.

“Kad sam saznao, nisam mogao vjerovati. Bio sam na liječničkim pregledima, rekli su mi da je borba otkazana. Želio sam plakati. Ozbiljno”, rekao je Tybura.

Willis je jedini teškaš u više od četiri godine koji se morao povući zbog problema s težinom, nakon što je prihvatio borbu s Tyburom 10 dana prije eventa.

“Nikoga ne mogu kriviti zbog toga. Prihvatio je borbu 10 dana ranije, pokušao je doći do potrebne težine. Ne znam što se dogodilo, ali nemam koga kriviti”.

Tyburu će utješiti novac za nastup koji će ipak dobiti od UFC-a, ali tvrdi da mu to nije najvažnije. Izgubio je šansu da odradi borbu i što prije dogovori sljedeću u želji da se popne u vrh teške kategorije.

“Kada imate ambiciju boriti se, novac nije dovoljan. Već sam osjetio adrenalin i sve ostalo, sada ne vidim više smisao u treniranju. Ludo je to sve. Čekao sam pola godine, nadam se da ću ubrzo dobiti novu borbu. Mogu se boriti već sljedeći tjedan. Ne bih želio da itko otkaže borbu, ali ako se nešto dogodi, spreman sam uskočiti, bilo gdje u svijetu”, rekao je Poljak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI