Tyron Woodley: Počistiti ću diviziju i karijeru završiti u srednjoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2018 20:25h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley mogao bi se borbama vratiti krajem ljeta, nakon što je otkrio da njegov oporavak još uvijek nije u potpunosti završio. Osim toga, otkrio je nešto o svojim ambicijama u kategoriji, ali u samoj karijeri.

Woodley se nije borio od kraja srpnja prošle godine i pobjede nad Demianom Maiom, a u međuvremenu su mu se pojavili problemi s ozljedama, koje još uvijek nije sredio. Ovih je dana otkrio nešto o tome kako prolazi njegov oporavak, ali i o tome što ga čeka kada se vrati. Ovog će vikenda pozorno pratiti borbu između Rafaela Dos Anjosa i Colbya Covingtona, budući da se u njoj traži njegov idući protivnik.

“Još uvijek sam na rehabilitaciji, no vraća mi se snaga. Iako, i dalje ne mogu raditi jako puno stvari. Ne zanima me tko bi mogao biti idući i tko je spreman za to, ali znam da neke stvari kao prvak ipak zaslužujem. Boriti ću se onda kada ja kažem da sam spreman. Tko god zaslužuje, biti ću tu i neću čekati da se nešto prvo dogodi. No, boriti ću se tek kada budem u potpunosti spreman. A željan sam borbe”, otkrio je prvak, a onda je dodao nešto o stvarima koje se događaju u velteru otkako je on na prisilnoj pauzi, posebno se referirajući na subotnju borbu za privremeni pojas:

“Neke od ovih borbi su se ionako trebale dogoditi. Ne vidim potrebu privremenog pojasa, no sama borba Colbya i Dos Anjosa ima smisla. Ja sam spreman boriti se protiv bilo koga, no gledam i na borce koji trenutnu nisu na rankingu divizije, poput Natea Diaza ili Georgesa St-Pierrea.”

Namjerava se boriti još neko vrijeme, zapravo dovoljno vremena da ispuni dva cilja koja si je zacrtao.

“Želim legitimno počistiti diviziju. Nemam ništa protiv borbi protiv Dos Anjosa, Covingtona, Usmana, Tilla ili nekog drugog potencijala koji bi u međuvremenu iskočio. Velikim dijelom sam već očistio diviziju, no imam namjeru počistiti je u potpunosti, time postati najveći velteraš u povijesti, a onda otići po pojas srednje kategorije te u njoj završiti karijeru.”

Woodley je do sada tri puta obranio titulu koju je osvojio u ljeto 2016. godine. Dva puta to je bilo protiv Stephena Thompsona te jednom protiv Demiana Maie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI