U ratu Dos Santosa i Overeema ne vidi se pobjednik!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2012 08:12h Autor:

Dos Santos i Overeem

Hoće li u ovo doba iduće godine vladar teške kategorije, a samim time na neki način i cijelog UFC-a, biti Junior dos Santos ili Alistair Overeem, nismo uspjeli doznati ni uz vašu pomoć.

Jedan od najiščekivanijih mečeva posljednjih godina u UFC-u mogao bi se dogoditi tijekom prve polovice iduće godine. Pričamo, naravno, o okršaju Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema. Dana White je najavio da će se njih dvoje boriti u slučaju da Junior obrani svoju titulu prvaka krajem prosinca u dvoboju s Cainom Velasquezom.

Tko bi u tom dvoboju pobijedio, prilično je neizvjesno ako je suditi prema rezultatima posljednje ankete Fight Sitea u kojoj smo vas pitali da predvidite vladara UFC-ove teške kategorije za godinu dana. Od preko 1.500 glasova najviše ih je otišlo upravo Junioru i Alistairu.

Po 34 posto glasova dobila su upravo ta dva borca, no Junior je neznatnoj prednosti. U Brazilca vjeruje 541, a u Nizozemca 534 posjetitelja Fight Sitea. Nije loše prošao ni Cain Velasquez za kojeg 22 posto vjeruje da će iduću godinu završiti upravo on kao vlasnik prestižnog pojasa.

Ostatak glasova podijeljen je na nekoliko boraca, a jedini koji prema vašem mišljenju ima još određene šanse, koje su zaista minimalne, je Jon Jones, koji je dobio pet posto glasova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI