UFC 185 Embedded (3): Dolazak u hotel i kontrolna vaganja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2015 17:51h Autor:

screenshot

Treća epizoda ovotjednog Embeddeda prati događanja od utorka. Borci su pristigli u hotel i odradili prva vaganja. U ovom serijalu prvi put video i Alistaira Overeema, kao i njegovog protivnika Roya Nelsona.

U utorak su gotovo svi UFC 185 borci pristigli u Dallas, odnosno u hotel gdje će biti smješteni, a prva stvar koju su gotovo svi odradili je kontrolno vaganje. Nažalost, po prvi put u deset godina, borce u hotelu nije dočekao Burt Watson. No, zanimljivo je bilo vidjeti kako izgledaju kilograma Dos Anjosa i Pettis samo tri dana prije službenog vaganja.

Joanna Jedrzejczyk je uvjerena kako će postati nova prvakinja i već sanja o eventu gdje će nastupati zajedno s Johnom Jonesom. Sigurno vrijedi vidjeti i vozilo kojim je Johnny Hendricks stigao do hotela. Nećemo otkrivati, no riječ svakodnevno ne ide uz ova "kolica". 

Na svoje su napokon došli i fanovi Alistaira Overeema, a svog ljubimca mogu vidjeti u Taxiju na putu u hotel te u predvorju. Naravno, tu je i Roy Nelson, dobro raspoložen kao i uvijek. Posebnu je pažnju izazvao njegov kovčeg, a Roy je imao i sjajno objašnjenje zašto je kupio upravo taj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI