UFC 185 Embedded (4 & 5): Otvoreni trening i medijski dan (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.03.2015 12:02h Autor:

Alistair Overeem

Na dan UFC 185 eventa donosimo vam četvrtu i petu epizodu Embeddeda serijala zajedno. Tako da imate priliku pogledati kako je bilo na otvorenom treningu u srijedu te medijskom danu u četvrtak, uz još neke zanimljive događaje tijekom ta dva dana.

Kad se na jednom UFC eventu skupi ovoliko zvijezda, kao što je slučaj na UFC 185, ne čudi činjenica da se događa i mnoštvo zanimljivih stvari i prigoda. Posebno kad red dođe na otvoreni trening i medijski dan, gdje uslijede i prva sučeljavanja. 

Mora se priznati kako posebno zanimljiv dojam ostavlja poljska izazivačica Joanna Jedrzejczyk, a čini se da su to prepoznali i fanovi, od kojih je par puta dobila izuzetno srdačan doček i aplauz. U svakom slučaju, ona je osoba koja je ovaj serijal najbolje iskoristila za svoju vlastitu prezentaciju.

Joannu je posebno uvrijedilo Carlino podizanje prsta, nakon što je to ona prva učinila, a njihov sučeljavanje potvrdilo je da je Poljakinja nevjerojatno nabrijana. Kao i drugi izazivač, Rafael Dos Anjos, koji jednostavno gori od želje da prije uđe u kavez. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI