UFC 210 na glavni program dodao mladu Calvillo protiv debitantice Gonzalez

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2017 19:12h Autor:

Cynthia Calvillo i Pearl Gonzalez

UFC 210 dobio je posljednju borbu na svoj glavni program, a to je duel Cynthie Calvillo i Pearl Gonzalez u ženskom slamka kategoriji.

Ovo je zapravo veliki iznenađenje, pa čak i neka vrsta šoka za fanove, budući da je riječ o malo poznatim borkinja. Naime, Gonzalez će ovo biti UFC debi, dok je Calvillo debitirala ovog mjeseca na UFC 209 i to kao zamjenska borkinja. Ipak, impresivan nastup osigurao je ovakvu veliku priliku.

Calvillo je zapravo i na UFC 209 nastupila na glavnom PPV programu, kada se borila protiv Amande Cooper. Ta borba nije bila planirana za main card, ali se tamo našla samo dan prije eventa, nakon što je otkazao Khabib Nurmagomedov. Calvillo je odradila impresivan nastup i slavila prekidom u prvoj rundi.

Inače, ova članica Teama Alpha Male je pristigla u UFC nakon samo jedne borbe u Legacy promociji. Trenutno je vlasnica skora 4-0, uz tri pobjede prekidom. 29 joj je godina. Njena godinu dana starija protivnica vlasnica je skora 6-1, ali do sada nije nastupala niti u jednoj poznatoj promociji.

UFC 210 održava se 8. travnja u Buffalu. Predvode ga Daniel Cormier i Anthony Johnson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI