UFC 222 dobio briljantno odrađen plakat (FOTO)

UFC 10.02.2018 11:45h Autor:

Cris Cyborg vs. Yana Kunitskaya

Cris Cyborg Justino spasila je UFC 222 na najbolji mogući način te program 3. ožujka u Las Vegasu izgleda i više nego dobro. Event je sada dobio i novi službeni plakat, koji se nalazi ispod teksta.

Dugo je UFC lomio neke od svojih prvaka, s ciljem da prihvate uskočiti na event te tamo braniti titulu. Najuporniji su bili oko TJ Dillashawa, no prvak bantam kategorije nije htio čuti za revanš protiv Codya Garbrandta. Tyron Woodley također još uvijek nije spreman, a Cris Cyborg je imala ambiciju što se bolje pripremiti za megaborbu protiv Amande Nunes.

Ipak, na kraju je upravo Brazilka bila ona koji su uspjeli pridobiti pojačanim uvjetima za prihvaćanje borbe te će braniti titulu protiv Yane Kunitskaye. Odličan rezultat prodaje eventa koji je predvodila protiv Holly Holm svakako je dodatni razlog za optimizam UFC-a da ovo uparivanje uistinu spašava event, koji bi bez ove borbe gotovo sigurno bio otkazan ili bi postao Fight Night.

Ovo je dovelo i do puno atraktivnije sunaslovne borbe nego što je prvobitno bilo planirano. Na mjesto koje su trebali držati Andrei Arlovski i Stefan Struve, sada dolazi fantastičan okršaj planiranog “headlinera” Frankiea Edgara protiv Briana Ortege. Njih dvojica također su našli mjesto na ovom fenomenalnom plakatu na kojem je odrađeno sjajno igranje bojama. Pogledajte ga!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI