UFC borac James Moontasri odlučio se umiroviti sa samo 28 godina

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2017 22:58h Autor:

James Moontasri

UFC borac James Moontasri odlučio je završiti svoju borilačku karijeru, iako mu je tek 28 godina. Svoju odluku je objavio javno, no pravi razlog za nju ipak nije otkrio.

Ovaj američki borac tajlandsko-korejskih korijena je u UFC-u nastupio šest puta, upisavši dvije pobjede i četiri poraza, no iskazao se izuzetno atraktivnim stilom borbe, u kojem je u prvom planu bio taekwondoe i wing chun. Ipak, upravo težnja atraktivnosti ga je koštala poraza sudačkim odlukama u posljednje dvije borbe.

“Hvala UFC-u i svim ljudima koji su me podržavali kroz karijeru. Imao sam jako puno poštenih prilika i ponosan sam na sve što sam uspio napraviti. Ponosim se svojom karijerom i uzbuđen sam oko toga što će život sada donijeti. Borilački sportovi su moj život i to se neće nikad promijeniti. Sve vas puno volim”, napisao je Moonwalker u poruci kojom najavljuje svoj odlazak u borilačku mirovinu.

Pravi razlog za ovaj potez tako nije otkrio, a nije poznato niti čime se namjerava baviti dalje u životu. Profesionalni skor u karijeri s kojim odlazi u mirovinu mu je devet pobjeda i pet poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI