UFC brzo našao novu borbu za Gilberta Burnsa, čeka ga kralj bonusa

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2018 15:17h Autor:

Gilbert Burns i Lando Vannata

UFC je brzo pronašao novu borbu za Gilberta Burnsa, no i pitanju nije “rebooking” borbe protiv Oliveira Aubin-Merciera, kao što se očekivalo. Umjesto toga, Brazilac će na idući “on FOX” event, gdje ga čeka kralj bonusa, Lando Vannata.

Burns se danas trebao boriti protiv Aubin-Merciera, no UFC mu je zabranio borbu nakon što je u utorak pristigao u hotel s čak 14 kilograma iznad granice koju bi trebao imati u petak na vaganju. Procijenjeno je kako mu skidanje viška kilograma nije sigurno te je automatski uklonjen s programa, a UFC je odmah obavijestio kako će borba biti premještena na neki drugi event. Ipak, na kraju su promijenili planove.

Lando Vannata (9-2-1, 1-2-1 UFC) borac je koji je u sve svoje četiri dosadašnje borbe zaradio bonus. U svojoj jedinoj pobjeda dobio je za izvedbu večeri i to za nokaut koji je na kraju bio nominiran za najbolji nokaut 2016. godine i za dlaku mu je izmakao. Preostale tri borbe nije došao do pobjede, no sve tri su bile pravi krvavi spektakli, posebno ona posljednja protiv Bobbya Greena, gdje je bez pobjeda ostao radi negativnog boda koji je zaradio zbog ilegalnog udarca.

Što se tiče Burnsa (13-2, 5-2 UFC), on je u svojoj posljednjoj borbi nokautom savladao Jasona Saggoa te je odmah tada prozvao Aubina-Merciera te je UFC ugovorio tu borbu. Ona je sada otpala, a ne zna se zašto je UFC odlučio promijeniti protivnika Burnsu, kao niti to što će biti s Kanađaninom, koji ovako ispada zapravo najveći gubitnik u ovoj situaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI