UFC demantirao prodaju i najavio tužbu protiv medija

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.06.2016 12:04h Autor:

Lorenzo Fertitta, Dana White & Frank Fertitta

Iz UFC-a su striktno demantirali medijske napise kako je promocije prodana za 4.2 milijarde dolara, a čak su i najavili tužbe protiv medija koji su to prenijeti.

S tom je informacijom prvi izašao portal FloCombat, a nakon njega su prenijeli i svi ostalo, vjerujući kako je istina ono o čemu se već neko vrijeme govori. Ipak, UFC se vrlo brzo odlučio izjasniti po tom pitanju:

“Vijest koji je prenio FloCombat.com, u kojoj tvrde da je naša tvrtka prodana nije istina. Ali, to je samo nastavak na medijske špekulacije koje se već neko vrijeme pojavljuje. 

Ovakva kriva prezentacija u medijima negativno djeluje na naš posao, naše zaposlenike i borbe. Naložiti smo našim pravnim timovima da ovo istraže i poduzmu sve potrebne mjere da se takve stvari više ne bi događale.”

Iako je UFC ovime ogradio, gdje ima dima ima i vatre, posebno jer je prodaja UFC-a već neko vrijeme tema, ne samo u medijima, nego i kod poslovnjaka vezanih uz MMA sport i biznis. U svakom slučaju, neki pregovori vjerojatno postoje, no za odraditi takav posao moramo se poklopiti jako puno stvari.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI