UFC dogovara meč Swanson vs. Edgar!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.08.2014 10:29h Autor:

Cub Swanson

Cub Swanson ostvario je niz od šest pobjede i istaknuo kandidaturu da se bori za naslov prvaka u pero kategoriji. No, izgleda da će prije nego mu se ukaže ta prilika morati odraditi još jedan težak meč.

Čelni ljudi UFC-a dogovaraju obračun Cub Swansona va. Frankie Edgara. Bivši prvak u lakoj kategoriji trebao bi Swansonu biti još jedan stepenica prema željenom cilju.

Nakon što je u posljednjem meču svladao Jeremyja Stephensa možda se Swanson (21-5) i nadao da bi mogao u borbu za naslov protiv pobjednika Jose Aldo vs. Chad Mendes. Međutim, kad je ta borba  pomaknuta na novi termin postalo je jasno da Swanson do kraj godine može imati još jednu borbu. Ta bi borba mogla biti protiv Edgara (17-4-1).

Navodno su se obojica složila da bi termin ove borbe mogao biti u studenom ili prosincu, ali još uvijek ima naznaka da se ovaj obračun, ako do njega dođe, dogodi na UFC Fight Nightu 53 koji je predviđen za 4. listopada u Švedskoj. S obzirom na to da taj event još nema glavni borbu lako je moguće da ga na kraju predvode Swanson i Edgar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI