UFC i dalje licemjerno – White će poduprijeti doping pad Andersona Silve

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2015 10:16h Autor:

Anderson Silva

UFC će poduprijeti Andersona Silvu neovisno "o svemu" jer se radi o legendi koja je izgradila promociju – poručio je čelnik Dana White dodavši "kako nema pojma što bi se sljedeće moglo dogoditi u ovom slučaju".

Podsjetimo, bivši UFC prvak je pao na nekoliko doping testova uoči svog povratničkog meča protiv Nicka Diaza. Uskoro ga čeka saslušanje pred Atletskom Komisijom, a navodno mu prijeti i do 18 mjeseci suspenzije što bi moglo biti pogubno za njegovu karijeru.

"Anderson je bio velik dio naše kompanije i neovisno o ishodu ovog slučaja ćemo ga poduprijeti", pručio je White.

Nažalost, upravo je ovo razlog zbog čega UFC i ima problema s padovima svojih boraca na doping testovima. Umjesto da se ograde od prijestupnika, oni gotovo uvijek nađu razloga ih poduprijeti, ako od toga imaju koristi. Izjava Whitea je samo još jedan dokaz nedoslijednosti i nepoštenja elitne promocije.

"Mora izaći ispred Atletske Komisije Nevade i nemam pojma što će se dogoditi. Čuo sam razne teorije i glasije kao da će dobiti 18 mjeseci. Ne vjerujem da je to istina i ne vidim kako bi to netko mogao znati. To je samo glasina. Vidjet ćemo što će se dogoditi", zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI