UFC je pripremao veliki turnir četvorice boraca, no za sada bez uspjeha

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2018 15:08h Autor:

Nate Diaz

Pojavila su se informacije kako je UFC radio na jednom ogromnom projektu, odnosno na mini turniru četiri borilačke superzvijezde, no nažalost na kraju se tako što nije uspjelo dogovoriti.

U pitanju je nešto o čemu su počeli razmišljati već prije UFC 223 eventa, odnosno o turniru četvorice boraca na kojem bi se trebala nalaziti borba Conora McGregora protiv tada pobjednika borbe Tonya Fergusona i Khabiba Nurmagomedova, dok je drugi duel trebao biti između Georgesa St-Pierrea i Natea Diaza te bi se u finalu borili pobjednici te dvije borbe.

Nakon kaosa koji je u New Yorku uzrokovao Conor McGregor, nešto tako se je malo otežalo, no Ariel Helwani saznaje kako se UFC ipak upustio u pregovore oko organizacije tako nečega. Saznaje se kako su Georges St-Pierre i Khabib Nurmagomedov bili zainteresirani za tako što te bi se s njima vrlo lako došlo do dogovora, dok se kod McGregora pojavila situacija da prvo mora riješiti svoje pravne probleme, odnosno saznati kakve bi mu mogle uslijediti sankcije zbog napada na autobus s UFC 223 borcima. Što se tiče Natea Diaza, on je rekao kako želi borbu krajem ljeta te je spreman pregovarati oko svih opcija.

Ipak, zapelo je kod još jedne stvari, a to je Georges St-Pierre, odnosno njegovi problemi s čirom na želucu. GSP je izjavio kako još uvijek osjeća simptome istog te da u toj situaciji ne može prihvatiti niti jednu borbu, odnosno nije u mogućnosti procijeniti kada bi mogao biti u stanju startati s trening kampom.

Informacije su kako UFC još uvijek nije odustao od ove ideje, ali neke stvari bi se ipak trebala poklopiti prije toga. Khabib je rekao kako bi što prije volio znati tko će biti njegov idući protivnik, a čini se kako je i Nateu Diazu ponestalo novca, kada konstantno spominje kako se želi vratiti krajem ljeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI