“UFC me koristi kako bi eliminirali nepoželjne borce”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2017 15:21h Autor:

Jorge Masvidal

Jorge Masvidal je konačno dobio malo ljubavi od UFC-a. Nakon pobjede nad Donaldom Cerroneom koja ga je katapultirala u vrh velter divizije, “Gamebred” će sada dobiti priliku da preko Demiana Maie osigura borbu za naslov. Masvidal ima i teoriju zašto ga je UFC odlučio pogurati- smatra da se kompanija preko njega želi riješiti nepoželjnih boraca.

“Dobio sam poziv od UFC-a, a ne tako davno UFC-u nisam bio previše drag. Ali shvatili su jednu stvar- da mene mogu koristiti kako bi se riješili boraca koji im se ne sviđaju. Stoga, ja sam ovdje i 13. svibnja ću odraditi svoj posao”, rekao je Masvidal na MMA Houru.

Masvidal će se s Maiom obračunati 13. svibnja na UFC 211 priredbi u Dallasu. BJJ čarobnjak, Maia, već neko vrijeme čeka priliku da napadne pojas, no promocija nije previše zainteresirana za jiu-jitsu borca mirnog karaktera, stoga se teško oteti dojmu da Masvidalovi komentari nisu upućeni direktno Brazilcu kao “nepoželjnom.”

“Napravili su računicu, drevnu računicu. Gledali su mene i shvatili,’Čovječe, ovaj lik je kompletan, buraz. Ovaj tip predstavlja problem u svim jebenim segmentima. Možemo ga iskoristiti da eliminiramo sve ljude koji nam se ne sviđaju. I Masvidal možda je divljak, on je latinos, ne možemo ga previše gurati, ali možemo preko njega eliminirati druge jer tip je stvarno opak.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI