UFC nije imao vremena čekati Schillinga

UFC 01.07.2012 13:57h Autor:

Pat Schilling

 UFC od ovog tjedna u svojem kadru kad je u pitanju pero kategorija ima jednog borca manje nakon što je Pat Schilling dobio otkaz.

Najjača svjetska MMA organizacija u siječnju ove godine u svoje redove dovela je 23-godišnjeg talentiranog gorca Pata Schillinag. Mladi Amerikanac očito je došao s iznimno dobrim preporukama s obzirom da je prije potpisivanja za UFC u karijeri odradio svega pet profesionalnih MMA borbi. Doduše, imao je stopostotni učinak, no rijetke su situacije da tako neiskusni borci stižu u UFC.

Dana White i suradnici ovog tjedna priznali su da su se malo zaletjeli prilikom njegova angažmana te da su njegove mogućnosti vrlo lako precijenili s obzirom da je u dvije pružene prilike ubilježio poraze te su mu vrlo brzo uručili otkaz.

“Ne mogu reći da nisam ovo očekivao, ali i udarac u lice koji vidite da dolazi svejedno boli. Neću dramatizirati, ovo je iskustvo iz kojeg sam jako puno naučio, bilo je više toga pozitivnoga od negativnog poput poraza i ovog otkaza. Zahvaljujem se Dani Whiteu i Seanu Shelbyju na pruženoj prilici”, rekao je Pat.

Zasad nije poznato gdje bi mladi borac mogao nastaviti karijeru, najavio je da mu treba malo vremena za donošenje takve odluke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI