UFC objavio tri nabrijavajuće UFC 222 najave odjednom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2018 19:26h Autor:

Cyborg vs. Kunitskaya

Očekujete li UFC 222 event s nestrpljenjem? Ukoliko još uvijek niste došli do te faze, UFC je za vas pripremio serije od tri video najave, koje bi se na njihovim eventima i kanalima trebale prikazavati sve do eventa. Sve samo s jednim ciljem.

Taj cilj je da odlučite idući vikend provesti uz sjajan event koji promocija donosi iz T-Mobile Arene u Las Vegasu, a u glavnoj borbi je duel Cristiane “Cyborg” Justino i Yane Kunitskaye. No, to naravno nije sve, jer mnogi se najviše vesele borbi Frankiea Edgara i Briana Ortege te se pitaju može li neuništivi Frankie zaustaviti još jedan hype?

Ispred nas su tri najave kojima je cilj natjerati vas da si postavite pitanje je li Kunitskaya ta koja će zaustaviti Cris Cyborg u MMA borbi i to kao prva nakon više od 12 godine. Može li Frankie Edgar biti još jedna žrtva sjajnog finishera Ortege? Kolika je vrijednost Seana O’Malleya? Što u povratku može Cat Zingano? Odgovore ćete dobiti 3. ožujka, a UFC se ima pravo nadati da ćete za njih platiti PPV. Uostalom, ovakva akcija vrijedna je vašeg novca, zar ne?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI