UFC opasno prati Tyronea Sponga ovog vikenda!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2012 09:28h Autor:

Tyrone Spong

Ovog vikenda napokon u kavezu debitira Tyrone Spong, a Dana White je najavio da će iznimno pozorno pratiti ovaj njegov meč, kao i one koji će se tek dogoditi u nadolazećem razdoblju.

Dana White u razgovoru s MMA fanovima ovog tjedna otkrio je mnoge zanimljive stvari, a jedna od brojnih tema koje se dotaknuo bila je i ona o Tyroneu Spongu. Jedan od najboljih kickboksača današnjice ovog vikenda u Las Vegasu će napokon ispuniti svoju dugogodišnju želju o debitantskom meču po MMA pravilima, a to je borba koja će privući zaista veliku pažnju.

World Series of Fighting mnogi će pratiti gotovo isključivo kako bi vidjeli Sponga na djelu s malim rukavicama, a među njima će biti i predsjednik UFC-a, Dana White.

Potvrdio je to u razgovoru s fanovima, a ukoliko se Spong pokaže iznimno dobrim u ovom i idućih nekoliko mečeva, čini se da mu je zagarantirana karijera u UFC-u. Ne znamo kako je Spong reagirao na ovakvu vijest i je li zainteresiran za takvu opciju, jer to bi značilo da se više ne bi mogao boriti na priredbama Gloryja, s kojim trenutno također ima ugovor.

Podsjetimo da je Spong prilično samouvjeren prije svoje prve MMA borbe. "Opak sam u parteru i mislim da bih mogao zahvatom srediti čak i Demiana Maiu. Prisilio sam Alistaira Overeema i Rashada Evanas na tapkanje, ja sam zvijer", rekao je Tyrone prije manje od deset dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI