UFC-ov James Vick izuzetno nezadovoljan: Moj je skor 6-1, a nitko zapravo ne zna tko sam ja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2017 21:54h Autor:

James Vick i djevojka

Znate li tko je James Vick? Mnogi od vas reći da nemaju pojma ili da im zvuči poznato, ali ništa više od toga. A zapravo je riječ o jednom od najtalentiranijih UFC boraca, kojem je dosta da radi u tišini, ostvaruje pobjede, a da ne dobiva nikakav medijski prostor.

James Vick u subotu je došao do najvažnije i najveće pobjede svoje MMA karijere. Na Fight Nightu u Houstonu je savladao Abela Trujilla gušenjem, čime je došao do UFC skora 6-1 te ukupnog skora 10-1 u MMA karijeri. Ovaj borac, ujedno i najviši član UFC-ove divizije do 70 kilograma, izjavio je oko čega je ipak razočaran nakon tako velike pobjede.

“Nisu me na press konferenciji pitali dobra pitanja, jer sam imao želju reći kako želim da me UFC više promovira. Došao sam jednom od UFC-ovih PR ljudi i rekao mu kako imam skor 6-1, a da nitko zapravo nema pojma tko sam ja. Imaju borce s polovičnim skorovima koji idu na razna mjesta i gostuju u raznim showovima. Pitam se zašto me pošalju mene negdje, i ja želim zaraditi neki novac. Onda mi je obećao da hoće, ali i dalje mi nije jasno kako ću sa skorom 6-1, ako se budem borio u Dallasu, koji je 30 minuta od moje kuće, svejedno biti na uvodnim borbama. Kada sam se trebao boriti protiv Johnya Casea, on je bio 4-1, ja sam bio 5-1, a bili smo druga borba cijelog programa. To je nevjerojatno!”

Uistinu nema razloga da Vick ne bude bolje promoviran ili da se ne nađe na službenoj Top 15 ljestvici, koju slažu novinari svih američkih renomiranim sportskih medija. Vick je zatražio borbu u Dallasu u svibnju, a ukoliko se nađe na cardu koji će predvoditi Stipe Miočić, možda ovog puta ipak dobije bolji medijskih prostor. Svojim nastupima je zaslužio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI