UFC ove godine stvarno u New Yorku: Imaju datum za priredbu u Madison Square Gardenu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2015 09:58h Autor:

Ilustracija

Nakon godina i godina mučenja s problemom, ali i obećavanja da bi UFC napokon mogao stići u grad New York, čini se kako bi u 2015. to zaista moglo postati stvarnost. Prema pisanju američkih medija, Dana White zaista u ladici drži mogući datum prve povijesne priredbe u tom velegradu.

Podsjećamo, njujorški političari već godinama blokiraju dolazak MMA priredbi iako su one postale standard u gotovo 99 posto država i gradova diljem SAD-a. Razlog je politički i nema veze sa sportom. Naime, braća Fertitta su u drugom dijelu svog biznisa, onom s casinima, napravili neke krive poteze, a ovo je direktna odmazda. Tog su svjesni i u UFC-u pa su problemu pristupili vrlo pažljivo.

"Već sam rekao puno puta, ali reći ću ponovno – stvarno sam vrlo pozitivan da će se to dogoditi ove godine. Mnogo naših bitnih ljudi je išlo gore ovih dana i imali su sjajne sastanke. Svi tamo vole UFC i žele ga vidjeti u New Yorku. S obzirom na sve što se dogodilo zadnjih mjeseci, to se možda i obistini."

"Gledajte to je stvar sindikada vezanog uz kocku i casina. Blokirali su nas, a sada imaju neke veće probleme pa se s tim bave. Nadam se da ćemo se mi provući. Vrlo sam pozitivan."

"Znate li koliko vjerujem u to? Pa imamo već datum priredbe u Madison Square Gardenu. Ne želim biti bahat, samo vjerujem u to. Zamislite da možemo već ove godine doći tamo. Ovo će biti najveća godina za našu kompaniju pa se veselim da ćemo je zasladiti i ovim velikim događajem", zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI