UFC podijelio bonuse nakon uzbudljivog eventa u Singapuru (VIDEO)

UFC 23.06.2018 17:27h Autor:

St. Preux vs. Pedro

UFC je u Singapuru odradio izuzetno uzbudljiv event, koji je ponudio veliku dozu uzbuđenja, unatoč tome što sam popis borbi nije obilovao velikim brojem poznatih imena. A dodatni razlog za slavlje imaju četiri borca koji su zaradili bonus. To su Rolando Dy i Shane Young, koji su odradili borbu večeri te Song Yadong i Ovince St. Preux, kojima su bonus donijele sjajne završnice.

Dy i Young pomalo su iznenađujuće odnijeli bonus za borbu večeri u vrlo jakoj konkurenciji gdje je svakako bila i glavna borba koju su odradili Donald Cerrone, kao i ona između Daichia Abea i Lia Jinglianga. Njihova borba odradili punu borbu kao gore spomenuti borci, no činjenica da su obojica od početka tražili prekid bila je dovoljna da ih se nagradi s 50.000 dolara, koji će obojici jako puno značiti.

Bonuse za najbolju izvedbu bilo je malo lakše dodijeli, jer ono što su napravili Ovince St.Preux i Song Dayong ipak je nadmašilo ostatak programa, koji je ukupno ponudio sedam prekida u 13 borbi.

St. Preux se prvo izvukao iz teške pozicije, gdje je gotovo bio nokautiran, zatim je odlično okrenuo situaciju na podu, da bi kombinacijom snage i tehniku izvukao polugu na ruci, odnosno americanu. Pedro je vrlo brzo tapkao, s bolnom grimasom na licu.

20-godišnji Kinez, Song Yadong, inače trenira u Teamu Alpha Male i sav njegov talent vidio se u borbi protiv protiv iskusnog Felipea Arantesa. Nakon što je kroz gotovo deset minuta kontrolirao borbu, na kraju druge runde slavio je nokautiravši protivnika laktom. Druga borca u UFC-u za ovog mladog borca, koji se potvrđuje kao svakako najveći kineski MMA talent.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI