UFC: Podržavamo MacDonalda u odluci da testira slobodno tržište

UFC 17.06.2016 16:31h Autor:

Rory MacDonald

Nakon što se ovog vikenda obračuna sa Stephenom Thompsonom u iznimno važnoj borbi za velter diviziju Rory MacDonald će ispuniti svoj ugovor s UFC-om. MacDonald je posljednjih mjeseci otvoreno komentirao i kritizirao plaćenost MMA boraca te je odlučio da će nakon što ispuni dužnosti prema kompaniji testirati slobodno tržište, što znači da bi uz pravu ponudu najbolji aktivni borac iz Kanade ubrzo mogao postati član neke druge promocije.

U intervjuu za MMAjunkie UFC-ov menadžer za poslovanje u Kanadi, Tom Wright, rekao je kako UFC podržava MacDonalda u njegovom izboru.

“Mislim da nam je najbitnije da imamo što više sjajnih Roryja MacDonalda u svakom dijelu svijeta jer on je očito odličan borac, odličan natjecatelj i odličan predstavnik našeg sporta. Ali na kraju krajeva, odluka je na Roryju, i mi ga podržavamo u odluci da testira slobodno tržište. To je nešto na što definitivno polaže pravo i mi ćemo ga u tome podržati.

“U konačnici, mi se veselimo što ćemo sjesti i dobro popričati s njim. On želi prirediti odličan nastup i zatim se boriti za UFC pojas. Tako da ćemo pričekati da vidimo što će se dogoditi. Ali što će Rory napraviti je na njemu, a mi ćemo ga podržati što god odluči napraviti.”

MacDonald i Thompson bore se 19. lipnja u noći sa subote na nedjelju kao glavne zvijezde UFC Fight Night 89 priredbe u kanadskoj Ottawi. Pobjednik bi najvjerojatnije trebao osigurati borbu za naslov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI