UFC prošao odlično u Makau!

UFC 11.11.2012 10:06h Autor:

Le VS Franklin

UFC je svojim dolaskom u Kinu, odnosno Makao ušao u popriličan rizik. Nije se znalo kako će reagirati publika, pogotovo s obzirom da se radilo o relativno slaboj priredbi, no razloga za zadovoljstvo definitivno ima.

Prva priredba na tržištu koje odavno broji više od milijardu stanovnika ipak se može smatrati poprilično lijepim uspjehom UFC-a. Iako mečevi u globalu možda nisu bili odveć atraktivni, barem ne većina, publika je gotovo sigurno zadovoljna napustila dvoranu, a došlo ih je u velikom broju.

UFC on Fuel TV 6 uživo je pratilo čak 8.415 gledatelja koji su na ulaznice potrošili ukupno 1,3 milijuna dolara. Radi se o drugoj najuspješnijoj UFC-ovo priredbi rađenoj za emitiranje na Fuel TV-u, bolja od šestice bila je tek dvojka na kojoj su u glavnoj ulozi bili Thiago Silva i Alexander Gustafsson.

Čini se da je odluka da se popis borbi nakrca azijskim borcima bila dobra te su zahvaljujući tome ostvarili lijep uspjeh na licu mjesta. Preostaje nam za vidjeti kakve su bile brojke gledanosti priredbe na TV-u. Teško da će biti rekordne s obzirom da se priredba emitirala u SAD-u u ranim jutarnjim satima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI