UFC se ne usudi dati otkaz Artem Lobovu radi Conora McGregora!?

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2018 11:20h Autor:

Lobov i McGregor (Instagram)

Što se događa s UFC borcem Artemom Lobovom i koji je njegov status u elitnoj MMA promociji? Pitanje je koje su se mnogi zapitali s obzirom na događanja uoči UFC-a 223 u kojima je aktivno sudjelovao i on.

Rus s irskom putovnicom je, podsjećamo, bio među “ekipom” koja je “kamenovala” autobus prepun UFC boraca samo dan uoči službenih vaganja i dva dana prije održavanja priredbe. Lobov se na priredbi u Brooklynu trebao sučeliti s Alexom Caceresom, no meč je nakon incidenta očekivano otkazan.

S obzirom na katastrofalan “score” koji Irac ima te činjenicu da je jedini UFC borac s ovako lošim omjerom pobjeda i poraza (14-14), bilo je za očekivati da mu se Dana White zahvali na suradnji.

To se ipak neće dogoditi, a razlog je naravno Conor McGregor. Upravo je “The Notorious”, čiji je Lobov glavni sparing partner, i gurnuo “Ruskog čekića” u elitnu promociju. A očito je da ga UFC ne smije niti otpustiti bez pristanka bivšeg UFC prvaka.

Upitan o sudbini Lobova, predsjednik promocije Dana White je u emisiji UFC Unfiltered u utorak rekao:

“Artem je i dalje s nama. Nismo učinili nikakve poteze vezane za njega u posljednje vrijeme. I dalje čekamo vidjeti što će se dogoditi s Conorom, kako bi se mogli suočiti s čitavom ovom situacijom.”

Prevedeno, UFC se ne usudi otpustiti Lobova jer se boje reakcije Conora McGregora.

Lobov je prije nekoliko dana dobio prozivku od Kylea Bochniaka koju je rado prihvatio.

“Ako si i dalje ovdje, volio bih podijeliti Octagon s tobom 15. rujna na UFC priredbi u Moskvi. Sviđa mi se tvoj stil i vjerujem da bi odradili vraški dobar meč”, napisao je Bochniak na što je Lobov brzo odgovorio:

“Ajmo to odraditi!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI