UFC se u 2013. vraća u Japan

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2012 06:19h Autor:

UFC Japan

 

 UFC bi tijekom iduće godine trebao održati novu priredbu u državi koju mnogi smatraju jednom od kolijevki borilačkih sportova.

UFC 144: Edgar VS Henderson bila je posljednja priredba koju je UFC održao na japanskom tlu, a to je bilo prije pet mjeseci. U javnost je sada procurila informacija da se započelo s pripremama za održavanje nove priredbe u Japanu, no to bi se trebalo dogoditi tek iduće godine.

Prije spomenute priredbe ove godine UFC je iznimno dugo izbivao iz Japana, iako je tijekom svoje povijesti u toj državi organizirao ukupno pet priredbi. Očito su sada u UFC-u odlučili malo više pažnje posvetiti Japanu, pa je najavljeno da će se opet organizirati priredba u ožujku 2013. godine.

U Saitama Super Arenu ove je godine stiglo čak oko 20 tisuća gledatelja, a nema sumnje će taj rezultat biti i ponovljen iduće godine, pogotovo uzevši u obzir da u Japanu praktički više nema kvalitetnije MMA organizacije otkako je nedavno propao i Dream.

Prije UFC-a 144, u Japanu se posljednja njihova priredba održala 2000. godine kada je u Tokiju pred manje od 1.500 gledatelja održan UFC 29.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI