Uhvatila ga depresija: Griffin otišao glavom bez obzira nakon pobjede

UFC 08.07.2012 10:49h Autor:

Tito Ortiz i Forrest Griffin

 

 Forrest Griffin napravio je nekoliko prilično neobičnih stvari odmah po završetku meča s Titom Ortizom, ali se na konferenciji za medije ipak ispričao najnovijem članu UFC-ove Kuće slavnih.

Tito Ortiz noćas je ušao posljednji put u kavez kao borac, ali u svom opraštajućem meču od UFC-a nije uspio stići do pobjede, iako poraz i nije bio tako uvjerljiv kao što bi sugerirala jednoglasna sudačka odluka koja je otišla na stranu njegova protivnika Forresta Griffina.

Upravo je Griffin bio tema mnogih komentara poslije priredbe s obzirom na nekoliko neuobičajenih poteza koje je napravio odmah po završetku meča.

Griffin je najprije odmah otišao iz kaveza prije proglašenja pobjednika, pa je za njim morao trčati predsjednik UFC-a Dana White da mu kaže da se vrati u kavez na proglašenje pobjednika. No, nakon toga uzeo je mikrofon Joeu Roganu, ali preuzeo je i njegovu ulogu, pa je odlučio nakratko intervjuirati Tita Ortiza.

Zbog svega toga Griffin se na konferenciji za medije poslije priredbe ipak ispričao. “Iskreno se ispričavam. Volio bih da mogu povući to što sam napravio, žao mi je”, rekao je Griffin.

Dana White malo je ljut zbog svega toga, pa je Griffina i “oprao”. “Taj čovjek me izluđuje, rekao mi je da je otišao iz kaveza jer je bio depresivan. Ako želi preuzeti Joeu Roganu posao, to se ipak neće dogoditi. Neka nitko ne dira mikrofon dok Joe ne dođe do njega. Volim Griffina, dobar je čovjek, ali ponekad malo pukne”, rekao je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI