Umirovio se Brock Lesnar

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2017 10:13h Autor:

Brock Lesnar (Facebook)

Iako se Brock Lesnar još uvijek nije sam službeno izjasnio javnosti, iz UFC-a su za MMA Fighting potvrdili da ih je bivši teškaški prvak obavijestio o povlačenju u mirovinu.

Samim time će Lesnar biti izostavljen sa svih budućih testiranja koje provodi USADA, a suspenzija pod kojom je trebao biti do 15. srpnja ove godine će se zamrznuti. To znači da bi Brock u slučaju još jednog povratka MMA-u ponovno bio uključen u USADA-ina testiranja te bi morao do kraja odraditi preostalih pet mjeseci suspenzije.

Podsjetimo, Lesnar je prvi put u mirovinu otišao nakon poraza od Alistaira Overeema (30. prosinca 2011.), a borbama se vratio gotovo pet godina kasnije borbom protiv Marka Hunta. Iako je originalno slavio u tom dvoboju, pobjeda mu je oduzeta i pretvorena u ‘no contest’ nakon što je bio pozitivan na dopinškom testiranju.

Njegov profesionalni MMA omjer broji pet pobjeda, tri poraza i jedan ‘no contest’, a karijeru ćemo mu najviše pamtiti po osvajanju pojasa u okršaju s Randyjem Coutureom te obranama istog u dvobojima s Frankom Mirom i Shaneom Carwinom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI