Uoči UFC-a 200 Atletska komisija Nevade odobrila novi protokol o ranijem vaganju

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.06.2016 12:01h Autor:

Photo by Igor Mićić

Najmoćnija atletska komisija, ona savezne američke države Nevade, uoči UFC-a 200 je službeno usvojila i odobrila novo pravilo o ranijem vaganju.

Komisija se u utorak jednoglasno složila da će odobriti borcima mogućnost da u danu prije borbe vaganje obave ujutro (okvir od 2 sata) umjesto da čekaju popodnevni termin koji se podudara s live prijenosom i sučeljavanjem boraca.

Nevada tako slijedi primjer Kalifornije koja je uvela pravilo na UFC-u 199, isto kao i Kanada na priredbi u Ottawi prošlog vikenda.

Novi protokol bit će aktivan od sljedećeg mjeseca kada nas u istom vikendu očekuju tri lasvegaške priredbe. Na FN 90 priredbi, 7. srpnja, Rafael dos Anjos braniti će naslov protiv Eddija Alvareza. Idući dan, 8. srpnja, na The Ultimate Fighter 23 Finale,  slamka prvakinja Joanna Jedrzejczyk po drugi put će se boriti s Claudiom Gadelhom, i konačno, 9. srpnja u novoj T-Mobile Areni očekuje nas spektakularni UFC 200 kojeg predvodi revanš između poluteškaškog prvaka Daniela Cormiera i Jona Jonesa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI