Uriah Hall uletio kao zamjena protiv Mousasia u Japanu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2015 20:12h Autor:

Uriah Hall

Atraktivni UFC-ov borac srednje kategorije, Uriah Hall, odlučio je prihvatiti ponudu da zamjeni Roana Carneira u borbi protiv Gegarda Mousasi u Japanu idući mjesec.

Roan Carneiro ponovno ima problema sa spajanjem dva nastupa. Nakon što se vratio u UFC te savladao Marka Munoza, odmah je postavljen u Top 15, ali izgleda da bi mogao sada ispasti i otamo, jer predugo nije nastupio. 26. rujna bio je datum njegove borbe protiv Gegarda Mousasia, no umjesto njega tamo će se naći Uriah Hall.

Finalist 18. sezone Ultimate Fightera tako će vrlo brzo doći do novog nastupa. Prije 12 dana je savladao Olawule Bangbosea, no on se nije pokazao kao pravi ispit te je odmah napustio UFC. Prije toga je Hall poražen od Rafaela Natala, čime je prekinuo niz od tri pobjede. Trenutno je na 4-3 u UFC-u, a fanove je razočaralo što izvan Ultimate Fightera ipak nije prezentirao jednaku atraktivnost kao unutar showa.

Mousasi je na 4-2 otkad je došao u UFC, a trenutno ima dvije pobjede u nizu, nad Danom Hendersonom i Costasom Phillipouom. Poraze je doživio od Jacarea Souza i Lyota Machide, pa automatski nije daleko od napada na vrh, posebno kad se uzme u obzir sve reference koje stoje iza bivšeg Dream i Strikeforce prvaka.

UFC Fight Night 77, na kojem će se borba održati, na rasporedu je 26. rujna u Saitami. Predvode ga Josh Barnett i Roy Nelson, a ova borba će poslužiti kao sunaslovna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI