Urnebesni “Kralj vaganja” Sean O’Connell se vratio i još jednom oduševio (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2018 18:30h Autor:

Ronny Markes i Sean O’Connell

Na današnjem PFL 2 eventu, svoj povratak u kavez odraditi će Sean O’Connell, poluteškaš kojeg pamtimo iz UFC-a, posebno po uvijek zanimljivim performansima tijekom sučeljavanja s protivnikom nakon vaganja. Ništa drugačije nije bilo niti ovog puta.

Sean O’Connell (17-9) je dio turnira poluteškaša, a u prvom kolu ga čeka borba protiv još jednog bivšeg UFC borca, Ronnya Markesa iz Brazila. Kako Seanu priliči, i ovog puta je bio prijateljski raspoložen te je pripremio iznenađenja za svog protivnika. Tijekom UFC karijere gledali smo ga gdje piri balone, najzdravlja proteinima s nažalost pokojnim Ryanom Jimmom, snima selfie s Gianom Villanteom ili gdje cvijećem daruje Ilira Latifija.

Ovog puta je za sebe i svog protivnika naručio pizzu te ga je prije sučeljavanje ponudio istom. Nakon što su se počastili i time zabavili sve prisutne na pozornici, oni su odradili i jedan izuzetno ugodni staredown. Što se tiče borbe, znajući kakav pristup imaju ovi borci, možemo biti sigurni kako će se u kavezu ponašati najmanje prijateljski, no nakon što izađu iz njega će se sve vratiti na isto.

O’Connel je svoju posljednju UFC borbu odradio krajem 2016. godine, kad je rekao da završava karijeru. U elitnoj je promociji ostvario dvije pobjede i pet poraza, no svaka mu je borba bila uzbudljiva i kandidat za borbu večeri, a taj je bonus tri puta i osvojio. Što se tiče Markesa (18-5), njegov otkaz iz UFC-a bio je veliko iznenađenje, budući da je imao tri pobjede i dva poraza, a također je glasio za uzbudljivog borca. Sada njih obojica kreću u lov na PFL-ovih milijun dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI