Valentina Ševčenko: Dok sam držala Peninu ruku, tri puta čula sam pucanje

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2017 19:09h Autor:

Ševčenko vs. Pena

Valentina Ševčenko iznijela je dojmove o tome kako je uspjela uhvatiti ruku Julianne Pene te je prisiliti na predaju u njihovoj UFC on FOX 24 borbi.

Ševčenko je zapravo to pobjede došla na način kakav se očekivao od Pene, odnosno kvalitetnom izvedbom u parteru. Bila je u izuzetno neugodnoj poziciji kad je ipak uspjela uhvatiti ruku svoje protivnice i to toliko čvrsto da ju završi. No, ona misli kako je napravila Peni puno veću štetu od samog poraza:

“Kada smo bile na zemlji, a ona počela udarati, to nisu bili snažni udarci niti su bili efektivni jer sam sve blokirala, potpuno sam se zaštitila. Onda sam krenula po pobjedu i čim sam uhvatila njenu ruku, čula sam tri puta kao da je pukla. Tada sam pomislila kako je to to, da imam tu polugu. Ipak, nije se predavala i morala sam stisnuti jače. Malo nakon toga, ona je tapkala.”

Valentina je zapravo impresionirala time što je bila spremna na sve. Prvo je to dokazala s va rušenja u prvoj rundi, a na kraju i tom sjajnom završnicom:

“Mi se za svaku borbu pripremamo jednako, pazim na svaku moguću situaciju i kako ćemo odgovoriti ukoliko se ona pojavi. Zato treniramo sve i zato sam bila uvjerena kako ću pobijediti u toj borbi. Nisam znala na koji će to biti način, ali nije mi bilo ni bitno, jer sam znalo kako ću moći odgovoriti na sve. Ja sam kompletna MMA borkinja.”

Iduće što slijedi Ševčenko biti će borba za prvakinju, gdje će se pokušati revanširati Amandi Nunes, jedinoj borkinji koja joj je do sada uspjela nanijeti poraz u profesionalnoj MMA karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI