Vatreno na vaganju: Anderson udario Sonnena u glavu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2012 07:15h Autor:

Anderson Silva i Chael Sonnen (foto: combatlifestyle.com)

 

Održano je službeno vaganja boraca koji nastupaju na UFC-u 148, a da će u kavezu večeras zaista sijevati između Andersona i Chaela dokazuje i Andersonov udarac ramenom u glavu Chaela što publika nije najbolje primila.

Noćas nešto malo poslije ponoći po našem vremenu održano je napokon službeno vaganje boraca koji će noćas ući u kavez na priredbi UFC 148. Naravno, ne treba ni govoriti da su svi ostali mečevi debelo u sjeni glavne borbe između Andersona Silve i Chaela Sonnena.

Gotovo deset tisuća ljudi pratilo je uživo vaganje, a ako je suditi po njihovom raspoloženju, čini se da će Chael imati daleko veću podršku navijača tijekom borbe.

Aktualni izazivač u srednjoj kategoriji Chael Sonnen na otvorenom treningu pojavio se s čak 93 kilograma te je imao otprilike 24 sata da padne čak devet kilograma. Mnogi su se zabrinuli hoće li to uspjeti, no kao što je jedan od njegovih trenera najavio, razloga za brigu nije bilo te se Sonnen na vagi pojavio s 83,9 kilograma.

Aktualni prvak Anderson bio je nešto lakši, on je imao 83,4 kilograma.

Tijekom odmjeravanja došlo je do naguravanja koje je na kraju rezultirali nesportskim činom Andersona nakon što je ramenom udario u glavu Chaela, pa su se morali umiješati predsjednik Dana White i zaštitari kako zaista ne bi došlo i do meča prije no što bi to trebalo. Taj potez Andersona publika u dvorani žestoko je popratila negodovanjem i zvižducima. Anderson bi zbog ovog mogao biti i kažnjen od strane Atletske komisije.

Tito Ortiz noćas je posljednji put u životu odradio svoje službeno vaganje i pojavio se u majici s velikim natpisom ‘hvala UFC-u na svemu’. Ortiz, kao i njegov protivnik Forrest Griffin, imali su 92, 5 kilograma.

Kod nekih boraca na vaganju je bilo manjih odstupanja, ali ipak svi mečevi održavaju se kao što se planiralo, tako da ćemo prije najvećeg UFC-ovog meča ove godine imati priliku vidjeti još deset drugih borbi.

Prijenos iz MGM Grand Arene kreće u 04:00 iza ponoći i možete ga ekskluzivno gledati na Fight Channel PPV-u (kanal 25, MaxTV). Snimka priredbe je raspoloživa na istom kanalu čitavu nedjelju.

Glavne borbe (PPV)

Anderson Silva (83,4) vs. Chael Sonnen (83,9)

Forrest Griffin (92,5) vs. Tito Ortiz (92,5)

Patrick Cote (83,9) vs. Cung Le (83,9)

Dong Hyun Kim (77,1) vs. Demian Maia (77,1)

Mike Easton (61,2) vs. Ivan Menjivar (61,6)

Chad Mendes (66,2) vs. Cody McKenzie (65,7)

Preliminarne borbe (FX Channel):

Habib Nurmagomedov (70,3) vs. Gleison Tibau (70,3)

Riki Fukuda (83,9) vs. Constantinos Philippou (84,6)

Fabricio Camoes (70,7) vs. Melvin Guillard (70,3)

John Alessio (70,7) vs. Shane Roller (70,3)

Preliminarne borbe (Facebook):

Rafaello Oliveira (70,7) vs. Yoislandy Izquierdo (70,7)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI