Večernjakova domovnica: Roberto Soldić kandidiran za najpopularnijeg sportaša u hrvatskom iseljeništvu

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.02.2018 15:53h Autor:

Roberto Soldić

Večernji list je u svom inozemnom tiskanom izdanju objavio listu nominiranih u tradicionalnom izboru “Večernjakova domovnica” u kojem se biraju najpopularniji akteri u hrvatskom iseljeništvu u kategorijama sport, glazba, gluma i spektakl.

Jedan od nominiranih sportaša u konkurenciji od čak 73 imena, je i MMA borac iz Viteza s njemačkom adresom – Roberto Soldić. Uz sam popis, tiskano izdanje Večernjaka je sadržavalo i glasački kupon kojim čitatelji mogu glasati za svog odabranika.

Tijekom idućih mjesec i pol dana, u dva navrata Večernji list će smanjivati listu nominiranih na način da će na listi ostati samo oni s najvećim brojem glasova. U završnom krugu će se naći po troje – najviše petoro – kandidata za ovogodišnju nagradu.

Ulaskom u finale oni će dobiti i pozivnicu za finalnu večer izbora koji će se održati u subotu, 24. ožujka u Kongresnoj dvorani Kurhaus u Bad Homburgu, stoji u članku na portalu “Vitez.info”.

Soldić je imao izuzetno uspješnu 2017. godinu u kojoj je dodatno upotpunio svoju kolekciju europskih MMA pojaseva. Također je debitirao u engleskoj promociji Cage Warriors, a već u prvom meču je slavio spektakularnim nokautom zbog kojeg je privukao pažnju svjetske borilačke javnost. Na samom kraju godine je osvojio pojas poljske KSW promocije što mu je najveći uspjeh u karijeri…

Nominirani:

1-a) najpopularniji sportaš/sportašica

1.Ante Rebić, nogmetaš Eintracht, Frankfurt
2.Marko Pjaca, nogomtaš, Schalke 04, Gelsenkirchen
3.Ivona Dadić, atletičarka, Union St.Pölten Austrija
4.Carmen Miloglav, košarkašica Gruner Stern Keltern
5.Ena Ćorić, taekwondo sportašica, München
6.Marina Crnjak, bodibilderica, Koblenz
7.Roberto Soldić, MMA borac, Düsseldorf
8.Marino Marić, rukometaš, TS Melsungen
9.Marko Mamić, rukometaš, Dunkerque Handball Grand Littoral
10.Ivan Martinović, rukometaš Gummersbach
11. Matej Jelić, nogometaš, Rapid, Beč

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI