Velasquez brutalno iskrenom porukom dao do znanja da neće žuriti s povratkom u oktogon

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.03.2017 11:05h Autor:

Cain Velasquez

Cain Velasquez se oporavlja od uspješno izvedene operacije iz siječnja ove godine. Bivši UFC-ov prvak je i dalje jedan od glavnih izazivača u teškoj kategoriji, no koliko se god fanovi veselili njegovom povratku, on im je poručio da će se za isti ipak morati strpiti.

Cain jednostavno ne želi žuriti te će ovoga puta u potpunosti slušati svoje tijelo i postepeno ga pripremati za nastupe na najvišem nivou.

Njegovu poruku s Instagrama vam prenosimo vam u nastavku članka.

“Kao što znate, obavio sam operaciju u siječnju. Ta operacija je bila jako uspješna i nadam se da se problem više neće vratiti. Sada slušam svoje tijelo i savjete mog liječničkog tima te sam odlučio ići polakše. I dalje održavam formu, ali za ulazak u formu za borbu će mi trebati malo više vremena jer još ne mogu trenirati onako kako znam. Moram biti pametan oko povratka i ne mogu brzopleto uletavati samo kako bih se borio jer time riskiram još jednu ozljedu. Moje tijelo mora biti na 100%.

Ne znam kada ću točno biti spreman za povratak, no prvi ćete sve znati kada dođe vrijeme za to. Uzbuđen sam zbog najnovijih teškaških okršaja, posebno zbog onih s UFC-a 211. Uvjeren sam da ću se suočiti s nekim iz te grupe jer i ja njoj pripadam. Ništa ne želim više od povratka pojasa.

Svoje tijelo i dugovječnost karijere shvaćam jako ozbiljno. Jednako mi je važno i ono što vama donosim. Čitam sve vaše poruke podrške i smatram da imam najvjernije fanove. Zbog toga ne želim obeščastiti vašu vjernost i teško zarađen novac koji ulažete u gledanje mojih borbi. Neću se boriti ako vam ne mogu pokazati ono što zaslužujete i ono što ste platili. Hvala vam na podršci.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI