Velasquez: Nitko nije bolji od mene, pogotovo ne Dos Santos! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2012 08:27h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

Cain Velasquez priprema se naporno za jedan od najbitnijih mečeva u svojoj karijeri, krajem prosinca može vratiti u svoje vlasništvo iznimno cijenjeni pojas UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, no to neće biti nimalo lagan zadatak.

Junior dos Santos već ga je bez većih problema pobijedio prije godinu dana, mnogi su uvjereni da je Brazilac i ovog puta favorit, iako se očekuje daleko neizvjesniji meč. Prema nekim izvorima, Cain je u studenom 2011. godine kad su se borili bio lakše ozlijeđen, što mu je predstavljalo prilično velik problem, ali ovog puta trebao bit biti potpuno spreman.

"Pobijedit ću jer vjerujem da sam bolji. Ja sam gladan, želim vratiti taj pojas jer sam se s MMA počeo baviti da bih bio najbolji, a trenutno nisam na vrhu i zbog toga moram svladati Dos Santosa. Radi se o borcu koji ima odličnu obranu od rušenja, on čak ni nema nekih slabih točaka, ali ja ću uzeti ono što je moje. Nema ništa ljepše nego dobiti borbu zahvaljujući udarcima. Najljepše bi bilo da ga bacim na pod i tamo dovršim, ali bitno mi je da osvajanjem titule dokažem da sam najbolji. Nitko nije bolji od mene, a pogotovo ne Junior", rekao je Cain.

UFC 155 održava se 29. prosinca u Las Vegasu, a interes za tu priredbu već sad je ogroman i nema sumnje kako se nakon Andersona i Sonnena radi o najiščekivanijem revanšu u posljednje vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI