Velasquez: Poraz od Dos Santosa još uvijek boli, to je sranje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2012 07:52h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

Cain Velasquez još uvijek se nije pomirio s porazom iz svog prvog meča protiv Juniora dos Santosa, kada je ujedno i ostao bez svoje titule prvaka.

Posljednji dani ove godine donijet će nam vrlo zanimljivu UFC-ovu priredbu na kojoj će se još jednom u oktogonu naći dva danas ponajbolja MMA teškaša na svijetu. Junior dos Santos i Cain Velasquez borili su se također prije godinu dana, tada je Cain bio prvak, a Junior izazivač. No, od te večeri ulogu su se zamijenile.

Cain je otkrio da se još uvijek nije pomirio s tim porazom i nema sumnje kako ćemo 29. prosinca u Las Vegasu moći gledati opet jedan fantastičan okršaj. "Taj poraz izjeda me već dulje vrijeme. Poraz se dogodio i on boli. To je sranje. U ovom sportu lako se ozlijediti. Porezotine, iščašenja, lomovi… Sve se vrlo lako može dogoditi u određenom trenutku. To je i zato što naš način treninga je vrlo sličan samim borbama", požalio se Velasquez.

Poznata je priča da je on u prvi meč s Dos Santosom ušao ozlijeđen te da je to ipak bitno utjecalo na ishod same borbe. Upravo u tome Cainovi fanovi vide veliki prostor za napredak i šansu da vrati pojas prvaka u svoje vlasništvo. "Do same večeri kada se održavaju borbe ne znate tko će moći nastupiti. Mi jednostavno moramo u dvorana pružati svoj maksimum i ne razmišljati o tome hoće li se tko ozlijediti", stav je bivšeg prvaka, kojeg u slučaju pobjede protiv Dos Santosa vjerojatno nakon toga čeka okršaj protiv Alistaira Overeema.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI