Velika FS anketa: Koju borilačku mega zvijezdu želite vidjeti u Octagonu u 2018. godini?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2018 16:12h Autor:

Ilustracija

95 posto šanse je da ćete Jona Jonesa još u 2018. ponovno vidjeti u Octagonu. Izjavio je prije samo dva dana njegov menadžer Malki Kawa ustvrdivši da je Jonesov tim sakupio dovoljno dokaza da bi ga Komisija mogla pomilovati jer je prema njima jasno da nije svjesno uzimao nikakav doping.

Hoće li Jones zaista nastupiti u slavnom Octagonu u 2018. godini, za sada se ipak ne zna. No, zna se da bi to bila sjajna vijest za UFC koji vapi za novim ili starim mega zvijezdama. To bi svakako bio put prema financijskom oporavku koji im je toliko potreban jer smo u posljednjem Jonesovom nastupu saznali da je postao pravi magnet za prodaju PPV-ova!

Uostalom, na samom početku godine predsjednik Dana White je potvrdio da će i popularni kečer CM Punk dobiti još jednu priliku u njegovoj promociji, izrazio je nadu da bi i Brock Lesnar mogao ponovno pokušati s malim rukavicama, a jasno je dao do znanja da njegova kompanija u ovoj godini želi “ugostiti” i boksačku mega zvijezdu Floyda Mayweathera. I to sve u 2018.

Ipak, da se pita Whitea, vjerojatno bi prije svih ovih velikih imena najradije u Octagonu vidio svoju “zlatnu koku” Conora McGregora. Irca u kavezu nismo vidjeli još od dvoboja protiv Eddieja Alvareza krajem 2016. godine. Prema nekim predviđanjima mogao bi se vratiti na jesen, no poznavajući njega, sve je moguće. Pa i da ga više nikada ne vidimo u jednom MMA meču.

Tu je naravno i potencijalni povratak Natea Diaza, čovjeka koji bi u ovakvoj “suši UFC zvijezda” mogao preuzeti McGregorovu ulogu. Diaz je dugo godina bio bezrazložno guran u stranu iako je bilo jasno da posjeduje čitavu vojsku fanova  i neupitnu karizmu. Jednom kada mu je dano povjerenje u mečevima protiv McGregora, Diaz je sjajno obavio svoj zadatak. Od tada ga nismo vidjeli u UFC-u, no čini se da bi 2018. mogla biti godina u kojoj će se vratiti.

I na koncu smo u izbor ove zanimljive ankete dodali i Rondu Rousey, najveću zvijezdu koju je UFC ikada imao. Ronda je nedavno potpisala ugovor s WWE-om iako se i dalje nalazi na ljestvici najboljih borkinja svijeta UFC-a. Dana White je potvrdio da se i dalje nalazi i u USADA-inom “anti doping” programu, koji je uvjet da bi borci mogli nastupati u Octagonu, a svi znamo da smo viđali i luđe stvari u ovoj oganizaciji od povratka Ronde Rousey.

I da, zaboravili smo vam postaviti pitanje u ovoj anketi. Ono glasi:

Da možete vidjeti samo jednog od ovih boraca u 2018. u Ocatagonu, on bi bio:

Svoj odgovor možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod članka. Zahvaljujemo na utrošenom vremenu!

Da možete vidjeti samo jednog od ovih boraca u 2018. u Ocatagonu, on bi bio:

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI